Київ, вул. Предславинська, 40 оф. 177
Київ, вул. Драгомирова, 20

Київ, вул. Предславинська, 40 оф. 177

Питання та відповіді з нерухомості

Ділимося багаторічним досвідом. Що потрібно знати при купівлі чи продажу нерухомості.

Інвестування в новобуд або вторинний ринок

Якщо Ви плануєте купити квартиру, питання про те, куди саме інвестувати гроші в новобуд або вторинний ринок є вирішальним під час пошуку житла. Якщо спиратися на переваги кожного з них, то новобудови вважаються привабливішим варіантом, на якому можна добре заробити у майбутньому. Тим не менш, у них вищі ризики, з якими важко розібратися людині, далекої від сфери нерухомості.

Комерційні об'єкти чи варто купувати

Комерційна нерухомість має у Києві особливий попит, і для розширення свого бізнесу, і як інвестицій у майбутнє – можна організувати здачу в оренду кількох об'єктів та отримувати непоганий щомісячний пасивний дохід.

Нерухомість як додатковий заробіток

Напевно, кожен з нас думав про те, куди краще інвестувати гроші без особливого ризику і отримати непоганий пасивний дохід, і бажано – на довгі роки. Нерухомість у цьому списку знаходиться далеко не на останньому місці, оскільки купівля квартири в новобудові (особливо в центральній частині міста) може стати дуже гарною інвестицією та забезпечити неабиякий та стабільний дохід. Тут можна піти кількома шляхами - отримавши або чималий разовий дохід, або порівняно невеликий, але стабільний прибуток протягом багатьох років.

Купівля будинків, на що звернути увагу

Придбання власного будинку – дуже радісна подія у житті кожної сім'ї, але водночас такий крок пов'язаний із високим ризиком, оскільки йдеться про значні фінансові витрати та слід дуже уважно вивчати всю документацію, а також технічний стан будинку. Якщо Ви твердо вирішили, що купівля власного будинку — це саме те, що Вам потрібно, приділіть увагу трьом аспектам – юридичному, технічному та територіальному

Придбання квартири. Як правильно вибрати та документальне оформлення

Багато хто з нас мріє про свою простору квартиру, недалеко від центру міста, так чому ж не втілити свої мрії в реальність, адже ціни на нерухомість невблаганно зростають. Незважаючи на те, що новобудови бувають кілька різних класів, у центрі міста, як правило, можна знайти лише ЖК бізнес чи преміум-класу.

На що звертати увагу, щоб правильно купити земельну ділянку?

У чому полягає особливість купівлі ділянки землі у Києві чи за містом? Напевно, про це добре відомо жителям столиці. При купівлі земельної ділянки під будівництво доведеться витрачати менше часу на дорогу на роботу.

Як правильно орендувати квартиру чи будинок?

Оренда будинку чи квартири – затребувана послуга на ринку нерухомості, оскільки відкриває перспективи, надає високу якість життя для багатьох бажаючих.

Як правильно продати квартиру?

Продаж квартири має бути виваженим і обдуманим. Варіантів реалізації житла може бути декілька. Можна найняти рієлтора, а можна зайнятися цим самостійно. При продажу квартири необхідно обміркувати всі дії та моменти. Правильний підхід дозволить отримати бажану суму за короткий проміжок часу.

Що вигідніше купівля чи оренда будинку?

Усі являють собою ідеальне житло по-різному. Для одних це комфортна квартира в центрі столиці. Для інших максимальний затишок можливий лише далеко від міської суєти у приватному будинку.

Чому краще скористатися послугами агентства нерухомості?

Як вигідно орендувати чи купити житло? Хочете заощадити час, сили та гроші? У такій ситуації рекомендуємо скористатися послугами агенції нерухомості. Є кілька вагомих аргументів, чому не варто робити це самостійно.